website statistics
Online afmelden en inhaalles boeken; Hoe werkt het?

Momoyoga

Download de app voor op je iphone of android

Stacks Image 916295
Stacks Image 916299
Wanneer je hebt gekozen voor een vast yoga abonnement of een strippenkaart bij Yogacentrum Vlaardingen krijg je van ons via de e-mail een uitnodiging om gebruik te maken van het online afmeld en inhaalles boekingssysteem.


Yogacentrum Vlaardingen plaatst je vaste lestijd en dag bij een abonnement in het online rooster. Deze herken je na het inloggen aan de rode button met de tekst "uitschrijven". Met een strippenkaart boek je de lessen naar voorkeur in.


Via een eerste uitnodigingsmail van het boekingssysteem wordt je gevraagd om een wachtwoord te kiezen waarna je een beveiligde toegang hebt tot je eigen lesrooster in de agenda van Yogacentrum Vlaardingen.


Met deze online agenda kun je bij een vast abonnement jezelf 24/7 voor een yoga les afmelden en tevens een inhaalles boeken op de gewenste datum en tijd. In de online agenda kun je direct zien waar er nog plek vrij is voor de inhaalles. Strippenkaarten kunnen zelf hun lessen willekeurig inboeken.


Log eerst in met je e-mailadres en wachtwoord. Hierna kun je zien d.m.v. de rode buttons op welke lessen je bent ingeschreven.


Schrijf jezelf uit van je vaste dag of tijd door op de rode button "X Uitschrijven" te klikken zodat je vaste plek weer vrijkomt voor andere leden die willen inhalen. (Het uitschrijven via de rode button heeft maar betrekking op het uitschrijven van één enkele les). Uitschrijven kan tot maximaal 1 uur van te voren. Binnen dit uur accepteert het systeem geen afmeldingen meer en vervalt het recht tot inhalen.


Let op: Wanneer je vergeet af te melden voor je geplande yogales wordt je automatisch door het online-systeem als aanwezig geregistreerd en vervalt het recht op het inhalen van de gemiste les.


Kies dan een andere tijd en/of dag en klik op de blauwe button “Nu boeken" en hiermee zet je de inhaalles vast. Wanneer een gewenste tijd of datum reeds is volgeboekt kun je jezelf ook op de + wachtlijst plaatsten. Wanneer er een plek door afmelding vrijkomt ontvang je hierover automatisch een e-mail met de bevestiging dat je bent ingeschreven voor de gekozen les.


Wanneer in het lesrooster geen lessen staan vermeld betekent dit een feestdag of vakantiedag waarop er geen lessen zijn.


Het online systeem is bedoeld voor het afmelden en boeken van enkele lessen! Wanneer je definitief van lesdag of lestijd wilt veranderen neem dan contact op met Michel. Michel zal je nieuwe lesdag of lestijd in het online rooster invoeren. wisselles of 0653-848541.
 • default_title

  Een impressie van het online systeem

 • Show More

De voordelen van het online systeem

 • default_title

  Eenvoudig boeken en uitschrijven via het lesrooster

 • default_title

  Voor het boeken van yoga- en meditatielessen

 • default_title

  Optimale flexibiliteit

 • default_title

  Nooit meer dan 11 deelnemers per les

 • default_title

  Ga hier naar het online systeem: https://www.momoyoga.nl/yogacentrumvlaardingen/ of download de app.

 • Show More

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

0653-848541

Stacks Image 916288