Download de Momoyoga app voor op je iphone of android

Klik op een van onderstaande iconen om Momoyoga te downloaden voor een Apple of Android

Stacks Image 916295
Stacks Image 916299
Wanneer je hebt gekozen voor een proefles of een strippenkaart bij Yogacentrum Vlaardingen kun je jezelf aanmelden op ons online boekingssysteem. Of inloggen als je reeds een account hebt aangemaakt of al een Momoyoga account hebt bij een andere yogaschool.


Via een eerste uitnodigingsmail van het boekingssysteem wordt je gevraagd om een wachtwoord te kiezen waarna je een beveiligde toegang hebt tot je eigen lesrooster in de agenda van Yogacentrum Vlaardingen. Log eerst in met je e-mailadres en wachtwoord. Via dit systeem kun je via de button “tarieven” een proefles of de gewenste strippenkaart aankopen door op de button “koop nu” te klikken.


Na de aanschaf van een een proefles of een strippenkaart kun je direct je les(sen) gaan inplannen. Ingeplande lessen herken je dan aan de button met de tekst "uitschrijven" erachter en een groen icoon met de tekst “geboekt”.


Boek je lessen met de button “Boek nu" en hiermee zet je een yogales vast. Wanneer een gewenste tijd of datum reeds is volgeboekt kun je jezelf ook op de “wachtlijst” plaatsten. Wanneer er een plek door afmelding vrijkomt ontvang je hierover automatisch een e-mail met de bevestiging dat je bent ingeschreven voor de gekozen les.


Schrijf jezelf uit door op de button "Uitschrijven" te klikken zodat je plek weer vrijkomt voor andere yogaleden. BIJ AVONDLESSEN KUN JE GRATIS UITSCHRIJVEN TOT MAXIMAAL 3 UUR VOOR AANVANG VAN DE LES EN 1 UUR VOOR AANVANG BIJ EEN OCHTENDLES. Schrijf je uit buiten de gratis termijn accepteert het systeem wel je uitschrijving maar boekt geen strip terug op je saldo tegoed. Op deze wijze komt er wel een plek vrij voor een eventuele yogi die op de wachtlijst staat voor desbetreffende les.


Wanneer in het lesrooster geen lessen staan vermeld of zijn geannuleerd betekent dit een feestdag of vakantiedag waarop er geen lessen zijn.
 • default_title

  Een impressie van het online systeem

 • Show More

De voordelen van het online systeem

 • default_title

  Eenvoudig boeken en uitschrijven via het lesrooster

 • default_title

  Voor het boeken van yoga- en meditatielessen

 • default_title

  Optimale flexibiliteit

 • default_title

  Nooit meer dan 11 deelnemers per les

 • Show More

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986

Stacks Image 916288
Online boekingssysteem Yogacentrum Vlaardingen