website statistics
Online afmelden en inhaalles boeken; Hoe werkt het?

Momoyoga

Download de app voor op je iphone of android

Stacks Image 916295
Stacks Image 916299
Wanneer je hebt gekozen voor een strippenkaart bij Yogacentrum Vlaardingen krijg je van ons via de e-mail een uitnodiging om gebruik te maken van het online afmeld en inhaalles boekingssysteem.


Via een eerste uitnodigingsmail van het boekingssysteem wordt je gevraagd om een wachtwoord te kiezen waarna je een beveiligde toegang hebt tot je eigen lesrooster in de agenda van Yogacentrum Vlaardingen. Log eerst in met je e-mailadres en wachtwoord. Via dit systeem kun je dan ook de gewenste strippenkaart aankopen.


Na de aanschaf van een strippenkaart kun je direct je lessen gaan inplannen. Ingeplande lessen herken je dan aan de rode button met de tekst "uitschrijven".


Boek je lessen met blauwe button “Nu boeken" en hiermee zet je een yogales vast. Wanneer een gewenste tijd of datum reeds is volgeboekt kun je jezelf ook op de + wachtlijst plaatsten. Wanneer er een plek door afmelding vrijkomt ontvang je hierover automatisch een e-mail met de bevestiging dat je bent ingeschreven voor de gekozen les.


Schrijf jezelf uit door op de rode button "X Uitschrijven" te klikken zodat je plek weer vrijkomt voor andere yogaleden. (Het uitschrijven via de rode button heeft maar betrekking op het uitschrijven van één enkele les). Uitschrijven kan tot maximaal 4 uur van te voren. Binnen deze tijd accepteert het systeem geen afmeldingen meer en wordt de les als aanwezig geadministreerd. (Kun je toch onverwachts niet komen binnen de 4 uurs termijn, laat dit middels sms of app toch even weten zodat we niet voor niets op je wachten. 0653-848541)


Wanneer in het lesrooster geen lessen staan vermeld betekent dit een feestdag of vakantiedag waarop er geen lessen zijn.
 • default_title

  Een impressie van het online systeem

 • Show More

De voordelen van het online systeem

 • default_title

  Eenvoudig boeken en uitschrijven via het lesrooster

 • default_title

  Voor het boeken van yoga- en meditatielessen

 • default_title

  Optimale flexibiliteit

 • default_title

  Nooit meer dan 11 deelnemers per les

 • Show More

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986 / Michel: 0653-848541

Stacks Image 916288