Algemene Verordening Gegevensbescherming

UW PRIVACY

Voor een goede financiële administratie, ledenadministratie en informatieverstrekking is het noodzakelijk dat ik als uw als yogadocent, een dossier aanleg. Uw dossier bevat gegevens zoals uw naam, adres, woonplaats, email adres en telefoonnummer. Wij doen ons best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij: zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens, er voor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Als uw yogadocent heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier.

De gegevens uit uw dossier worden hoofdzakelijk gebruikt voor de financiële administratie, zodat ik of mijn administrateur, een factuur kan opstellen. Tevens wordt uw email adres gebruikt voor informatieverstrekking over belangrijke en lopende zaken. Als ik vanwege een andere reden gebruik wil maken van uw gegevens, dan zal ik u eerst informeren en expliciet uw toestemming vragen.

Bij het boeken van de lessen in ons centrum stemt u automatisch in met ons beleid inzake de Algemene Verordening Gegevensbescherming en onze algemene voorwaarden.
Q

Klik op het rode icoon om uw bevestiging uit te printen

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986

Stacks Image 650601
Algemene verordening gegevensbescherming yogacentrum Vlaardingen