website statistics
Stoel Yoga in Yogacentrum Vlaardingen

Stoel Yoga met Silvia

(Start 2 juni 2021) Woensdagen van 11.00 tot 12.15 uur
Zoals je op de homepagina kunt lezen heeft het beoefenen van yoga vele voordelen voor lichaam en geest. Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Een les bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen. De oefeningen zijn rustig, niet te lang en niet te zwaar en worden op en rond de stoel uitgevoerd. De stoel wordt vaak gebruikt als steun om balans te bewaren en houdingen te vergemakkelijken. Yoga is een weg van beweging, concentratie en ontspanning om jezelf beter te leren kennen. De les is er op gericht om spieren en gewrichten soepeler te maken en de doorbloeding te verbeteren. Je maakt je bewust van je lichaam en leert signalen als stress en vermoeidheid eerder herkennen.
Je leert spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Tijdens de les staat het respecteren van je eigen mogelijkheden centraal. Ontspannen en vooral plezier hebben in de bewegingen zijn belangrijke aspecten. Binnen de stoel yogales maken we gebruik van lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen. De bewegingen houden je lichaam soepel en je spieren sterk. Net als bij andere yogavormen beweeg je op het ritme van je adem, rustig en diep. Je kunt op iedere leeftijd en op ieder niveau yogalessen volgen, zelfs op de stoel. Het is een geweldige manier om te ontspannen van top tot teen, zonder de stress dat je bepaalde oefeningen niet kunt uitvoeren op een yogamat.
Silvia Tomaello is health & wellness coach en tevens werkzaam als yoga-, mindfulness-, meditatie- en ademdocent. Silvia geeft ook stoelyoga aan mensen met een verstandelijke beperking binnen stichting Philadelphia te Vlaardingen.
Vraag een proefles aan voor de Stoel yogales!
Stacks Image 380864

Yogacentrum Vlaardingen

Kwaliteit in ontspanning

Buizengat 10
3134 AG Vlaardingen

Silvia: 0610-698986 / Michel: 0653-848541

Stacks Image 380818